antivirusprogram til din Mac

Vi lever i tider hvor man hurtigt kommer til at tænke på at købe nyt og bare smide sine gamle ting ud, enten fordi tingene er ved at være umoderne eller fordi man måske ikke synes det fungerer så godt længere som det gjorde i starten. Det kan være alt lige fra tøj og sko til elektronik og husholdningsredskaber. Vi lever i et samfund som nu om dage bare smider ud og køber nyt – uden rigtigt at tænke så meget over det.

Når det kommer til elektronik kan man tit og ofte gøre noget i forhold til at få maskineriet op og køre igen – i stedet for bare at smide det ud. Dette er nu også tilfældet for din Mac – der er specialister som har specialiseret sig i at få renset din Mac således den renser og optimerer din computer. Det er et dansk udviklet program som kan hjælpe med at restarte din Macbook igen så du igen kan arbejde hurtigt og effektivt som da den var helt ny. Når man anvender computere dagligt ændres der af og til på indstillinger som kan være med til at sløve din Mac ned. Efter et stykke tid vil man opleve at systemet er markant langsommere og det kan til tider opleves som meget sløvt og give en del ventetid som er unødvendigt. Det er her mange vil begynde at tænke på at anskaffe sig en ny Mac – men i stedet er det værd at undersøge mulighederne for at få hjælp til at få rebooted din Mac så du kan starte på en frisk. MacKeeper kan lynhurtigt identificere de fejl og evt. problemer der måtte være for derefter at få det fikset. Når programmet har renset din Mac vil du opleve en meget hurtigere performance og du vil være glad for du ikke har investeret i en ny!

En anden fordel der også er ved MacKeepers er at programmet kan gå ind og rense ud for unødvendige og evt. også skadelige programmer eller filer. I forhold til at få renset din Mac indeholder programmet 5 forskellige værktøjer som alle vil hjælpe til med at få din Mac tilbage til det bedste udgangspunkt.

  1. Fast cleanup

Vil hurtigt og effektivt fjerne de mest oplagte junk-filer som ligger og fylder på din Mac.

  1. Disk Usage

Vil give et overblik over hvilke filer og programmer der fylder – og evt. udgør en trussel

  1. Dublicates Finder

Navnet siger næsten sig selv – men i denne del vil programmet finde fuldstændig identiske filer. Disse ligger unødvendigt og fylde og optager plads på din Mac.

  1. Smart Uninstaller

Fjerner allerede installerede programmer 100 % således der ikke længere er det mindste spor fra programmet på din Mac.

  1. Files finder

Er et værktøj som der også er stor gavn af efter oprydningen på din Mac. Vha. dette værktøj kan du lynhurtigt søge efter og finde bestemte filer på din Mac.

 

Vær på den sikre side med MacKeepers

Udover at kunne rense og lave en god oprydning i din Mac kan MacKeeper også tage backup af dine vigtige filer og billeder og samtidig opsætte en kryptering således det ikke kommer i hænderne på uvedkommende personer. Du udpeger selv de vigtigste filer eller dokumenter hvorefter MacKeepers krypterer disse således det kun er dig selv der kan tilgå filerne ved hjælp af et personlig valgt kodeord.

Author: admin

Share This Post On