Elektronikaffald og genbrugt IT

I dag bliver der dag for dag brugt mere og mere IT udstyr og elektronik. Vi kender nok allesammen den der følelse af at vi alle skal have den sidste nye Iphone eller en ny og bedre computer, som lige kan yde lidt mere. Det kan også være en ny køkkenmaskine eller et nyt elektrisk værktøj.
Der er også mange virksomheder som ofte skifter til noget nyt og hurtigere udstyr, for at følge med de stigende krav der er til udstyrets performance og effektivitet.

IT genbrug og Grøn indkøbsprofil

Ud af dette store forbrug, er der kommet en spirende niche/forretning! I stedet for bare at se til, på alt det IT-udstyr der bliver skrottet og som i bund og grund ikke fejler andet end at det er forældet og ikke kan leve op til virksomhedens krav, er disse nicher begyndt at sælge det aflagte udstyr til virksomheder som ikke har helt de samme krav til deres udstyr.

Hermed kan den pågældende virksomhed sparre meget store summer ved at bruge det “gamle” udstyr og samtidigt have en grøn indkøbsprofil ved at spare miljøet for yderligere elektronikaffald – Nemlig Bæredygtigt IT.elektronikaffald

Fx på denne side genbrugt it kan du læse mere om hvad denne virksomhed gør med det brugte IT udstyr.

Du kan læse om hvordan de kan få fat i det og hvordan de samtidig sikrer at det udstyr de får ind men som de ikke kan sælge videre, bliver skrottet på den rigtige måde.

 

 

 

 

 

Det kan ikke understreges nok, hvor vigtigt det er at man handler med omtanke og tænker over hvor vigtigt det er at må får skiftet udstyret på en korrekt og så miljømæssigt god måde som overhovedet muligt. Der kan spares penge og at skåne miljøet er enormt vigtigt. Samtidig er det oplagt for os som almindelige forbrugere at tænke over hvordan vi selv skaffer os af med “gammelt” udstyr.

Bare fordi vi har fået en ny og bedre model, kan det jo sagtens tænkes at udstyret stadig kan bruges, blot i andre hænder. Derfor er det, særligt for elektronik affald, vigtigt at se på måden man bortskaffer sig affald – det er ikke altid genbrugspladsen er den bedste måde, for alle parter.

Author: admin

Share This Post On