Gaming

gamerbord-indlæg

Der er ingen tvivl om at Gaming og E-sport er kommet for at bliver og sammen med den er der også kommet en hel industri, som sælger bl.a merchandise fra de forskellige hold og der bliver lavet udstyr til Gaming i stor stil – Fx et bord til gaming ( GamerBord ), gamermus, og stole med et lys og jeg ved ikke hvad. Du kan fx læse en hel artikel om gaming bord her – Hvor du kan læse at et gamer bord er en helt uundværlig del af et gamer setup.

Der er ingen tvivl om at vi kun først har set lidt af hvor stort hele dette område bliver og at det helt sikkert er noget som kun vil blive større i fremtiden.

I Danmark er vi ret godt med på denne front og vi har store hold, som er med i de helt store turneringer og her er det ikke små beløb der bliver spillet om og der er endda virksomheder, som investerer i disse hold, for at på sigt få et afkast af deres investering.

Et af de spil som der er meget omkring i gaming er Counter strike, som er et spil som har en del år på bagen – Der er kommet nyere versioner, men mange spiller stadig de ældre versioner.

For få år siden var gaming og det at spille computer ikke det der var så hypet og det var mere forbeholdt  nørderne – Men sådan er det slet ikke mere og der bliver ligefrem udbudt efterskole ophold med fokus på gamere – Du kan tage på gaming efterskole – Hvor det er en del af din undervisning – Dette siger lidt om hvor meget det fylder og forældre har mulighed for at tage gaming kurser, så de kan lære at spille fx counter strike – Så de bedre kan snakke med deres børn omkring deres store hobby – Uden at falde helt igennem 🙂

Det bliver spændende at se om området kan fortsætte den massive vækst der er i både omsætning og popularitet.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment