Ny telefon – nyt tilbehør

Jeg har for noget tid siden købt en ny iphone da den gamle ikke kunne holde længere. Jeg har altid haft en eller anden form for cover på telefonen for at beskytte den lidt. For nogle år tilbage var det mest byturene der var lidt hårde ved telefonen – nu er det mere unger der roder i mors taske og er meget interesseret i iPhones og iPads generelt. Det kan godt betyde en hel del skrammer og ridser, særligt på skærmen men også i kanterne rundt. Jeg har derfor ledt lidt efter nogle nye både solide covers men samtidig må de altså også gerne se lidt smarte ud. Synes at iPhones i sig selv er ret fine og tit kan det virke dumt at skulle have et stort og solidt cover på for at beskytte den – omvendt er det også bare rigtig træls at få en ny telefon ridset eller få større hakker i, fordi man ikke har fået sat et cover på endnu. Så nu vil jeg altså være på forkant og finde et godt cover som kan passe godt på min telefon. Jeg tænker jeg både skal have noget beskyttelsesglas til forsiden og en eller anden form for cover til selve telefonen.

Jeg har fundet flere rigtig fine cover iPhone 6 og cover iPhone 6s som vil være rigtig praktiske og fine til min telefon. Der er både covers som er hardcovers men også bløde silikone covers som pakker telefonen godt ind. Der er også flere covers med både omslag og kortholder, så man næsten kan nøjes med at have telefonen med og slippe for at tage hele tasken med sig. Der er også flere smarte covers eller tasker hvis man skal have telefonen med på løbetur eller til anden sport.

Jeg endte selv med et iPhone 6 cover til min egen nye telefon som er sådan et soft-cover som virker sådan lidt silikone agtigt – men det formår alligevel at tage de værste skrammer når uheldet er ude og telefonen er i frit fald mod gulvet eller lignende.

Author: admin

Share This Post On