Sortering af haveaffald

Når haven skal ordnes og det igen er tid til at luge ud i blomsterbedene, måske etablere nogle nye bede med nye blomster, buske og/eller træer eller hvis du står og skal anlægge haven helt fra bunden af og f.eks. også har en stor opgave i forhold til at få anlagt nye fliser, vil der altid komme en hel del affald både i form af f.eks. kompost, jord, plastik eller beton affald.

rive blade

Du har måske en hel del plastikpotter fra indkøbte træer/buske eller andet plastikemballage som følger med haveredskaber eller andre indkøb til haven. Herudover vil du naturligvis få en del jord som også kan betegnes som affald, med mindre du selv kan genbruge det et andet sted i haven, som eksempelvis i højbede eller i større krukker på terrassen. Det kan også være at du er i gang med en omlægning af fliser i både have/terrasse og eller i din indkørsel. Det kan være et stort arbejde at have projekter i haven og nogle af dem bør man derfor overveje om man skal gennemføre selv eller få professionelle til at hjælpe sig med.

Mindre ny-anlæggelser i haven såsom etablering af nye blomsterbede, opsætning af rækværk eller lignende projekter er for det meste overskuelige at gå i gang med, hvor i mod hvis indkørslen, flisegangen og/eller terrassen trænger til at blive rettet op og få anlagt nye fliser, kan det klart anbefales at få fat i nogle professionelle til opgaven. Hvis du vil læse mere om at lægge fliser, kan dpotter u gøre det på brolaegger.nu.

Det er vigtigt, både for miljøet men også for gøre det nemt, at få diverse affald sorteret rigtigt fra begyndelsen. Du gør det nemt for dig selv ved allerede hjemmefra at have en ide omkring sorteringen af dit haveaffald så du allerede hjemme i haven og dermed inden du kører mod genbrugspladsen, har en god indsigt i den rigtige sortering. Havearbejde er generelt en tidskrævende opgave, men ved at have godt styr på sin affaldssortering gør du unægtelig opgaven noget nemmere at gå til.

Author: admin

Share This Post On